INSTAGRAMKURSUS

Vil du have optimeret den tid, du bruger på Instagram og samtidig udvidet dine kompetencer?

Ønsker du, at dit/jeres indhold når ud til flere fra den specifikke målgruppe? 

Vil du skabe øget interaktion på din/jeres profil?

 

SÅ ER MIT INSTAGRAMKURSUS NOGET FOR DIG!

 

Jeg skræddersyer Instagramkurser og forløb for medarbejdere i organisationer og virksomheder. Sammen snakker vi os ind på jeres behov og den løsning, der passer bedst til netop jer. Send mig en mail på astrid@genklangkommunikation.dk, og så tager vi en indledende og uforpligtende snak.

 

Måske er der funktioner, du aldrig har fået sat dig ind i? Eller noget, der bare ALTID driller? Vi går både strategisk og helt konkret til værks. Få svar på de spørgsmål, som du ikke ved, hvor du ellers skal stille.

 

Vi dykker bl.a. ned i, hvilke elementer du kan optimere på profil, og hvordan du opbygger opslag, der klarer sig godt. Og hvordan vurderer du egentlig, om de har klaret sig godt? 

 

Et par gange om året holder jeg derudover et Instagramkursus i Vejle, der er åbent for tilmelding. Kurset er for dig, der er selvstændig. For dig, der er ansat til at varetage Instagram i en virksomhed eller offentlig organisation. Eller dig, der gerne vil opbygge dit personlige brand på Instagram. Du får kyndig vejledning og inspiration fra mig, og samtidig møder du andre, der ligesom dig gerne vil blive klogere på, hvordan de arbejder strategisk med Instagram. Der er kun få pladser pr. gang, så der er god tid til spørgsmål, øvelser og sparring undervejs.

SKAL VI TAGE EN SNAK?

Fortæl mig om jeres udfordringer, så vi sammen kan blive klogere på, om vi skal samarbejde. Sæt dig godt til rette og lad os tage en indledende – og naturligvis uforpligtende – snak over telefonen. Send mig en mail på astrid@genklangkommunikation.dk, så aftaler vi et tidspunkt.