OM GENKLANG OG KVINDEN BAG

Genklang er et kommunikationsbureau og bag virksomheden står jeg, Astrid Refsgaard.

Jeg er udannet cand.ling.merc. i virksomhedskommunikation og har arbejdet med strategisk kommunikation siden 2013, både i det private og i det offentlige, bl.a. hos Spinderihallerne i Vejle. I 2020 sprang jeg ud som selvstændig med Genklang.

Jeg har en stor interesse for iværksætteri og forretningudvikling, og i 2021 var jeg med til at starte og opbygge brandet Stilk Studio, som i dag ejes og drives af min tidligere businesspartner.

I 2022 blev jeg ansat som kommunikationskonsulent hos Institut for Forretningsudvikling og Teknologi i Herning, der er en del af Aarhus Universitet. Genklang er fortsat mit hjertebarn og kreative frirum, men jeg har helliget mig min stilling hos universitetet og fokuserer derfor primært på Instagramkurser m.m. i aftener og weekender, når tiden er til det.

Jeg er kommunikationsnørd helt ud i tåspidserne, og jeg elsker både det strategiske arbejde og at få fingrene ned i materialet. Det vil altid være min passion at hjælpe organisationer og virksomheder med at skabe indhold, der vækker genklang hos målgruppen OG skaber værdi for både den og forretningen.